Calsedon Vakanties laat u graag met een goed en zeker gevoel op vakantie gaan. Deze website verstrekt actuele reisinformatie en klantreacties zodat u zelfstandig tot een afgewogen reiskeuze komt. De reis van uw keuze kunt u direct online reserveren.  Op onze dynamische website vindt u meer dan 1000 aanbiedingen naar diverse bestemmingen als, TurkijeMaltaMarokkoKroatiëGriekenlandSpanjeBulgarije en Italië.

Calsedon Vakanties aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Calamiteitenfonds waardoor uw reis onder bepaalde zekerheid en kwaliteit door Calsedon Vakantie uitgevoerd wordt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)sgr.png

Calsedon Vakanties (KvK Amsterdam : 33274478) is aangesloten bij SGR (Lidnummer: 3692). U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De SGR garantie is alleen van toepassing op onze pakketreizen, en niet op onze losse vliegtickets.

 

calamiteitenfonds-logo-png-transparent.pngCalamiteitenfonds

Calsedon Vakanties is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op www.calsedon.nl gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

- (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jouw vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.