Boeken & Betalen

 

U kunt direct bij ons of via uw Calsedon Vakanties verkopende reisbureaus boeken. Het direct boeken kan op twee manieren: online via onze website of telefonisch.

Reserveren

Het direct boeken kan op twee manieren.

1.      Via www.calsedon.nl. U klikt op de accommodatie van uw keuze, ziet meteen of er nog plaats is en boekt de reis.

2.      Via Call Center 020 – 4111 12 12.

De reserveringskosten bedragen € 15,- per boeking. Op het moment dat u alle gegevens hebt doorgegeven en de reis dus hebt geboekt, beschouwen wij dit als een definitieve reservering. Bij wijzigingen en annuleringen hanteren wij de ANVR-voorwaarden. Annuleringen dienen schriftelijk binnen drie dagen na de gebeurtenis waardoor de reis (gedeeltelijk) wordt geannuleerd te worden gemeld.

Toch wijzigen?

Houd er rekening mee dat aan een wijziging of annulering altijd kosten zijn verbonden.

Prijzen, toeristenbelasting en calamiteitenfonds

De vermelde prijzen op deze site zijn per persoon. De vermelde prijzen van excursies en activiteiten zijn een indicatie en kunnen in werkelijkheid afwijken. Als u in een appartement verblijft, moet u vaak ter plaatse een borg te betalen.

Tevens worden er vaak op de bestemmingen toeristenbelasting gevraagd. Deze is niet altijd inbegrepen. Hou hier rekening mee.

Al onze gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van het calamiteitenfonds. De kosten hiervoor zijn € 2,50 per boeking bij maximaal 9 personen.

N.B. Indien zich onvoorziene verhogingen van vervoerskosten, belastingen en heffingen voordoen, heeft Calsedon Vakanties het recht om deze alsnog door te voeren na uw boeking.

De verkoopprijzen zijn vastgesteld op basis van inkooprijzen, belastingen en wisselkoersen van oktober 2015. Indien zich na dit tijdstip wijzigingen voordoen in genoemde componenten dan hebben wij het recht deze kosten alsnog door te berekenen.

Betalen

Na de boeking ontvangt u de bevestiging met daarbij de factuur. De aanbetaling is 15% van de totale reissom. Op de factuur kunt u precies terugvinden wat het aanbetalingsbedrag is voor uw boeking.

Dit bedrag dient per direct te worden betaald. Ook dienen de totale kosten voor de annulerings- en reisverzekering inclusief de poliskosten en het calamiteitenfonds te worden voldaan. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn.

De aanbetaling en het restant van de betaling kunt via iDEAL of internet bankieren overmaken naar de rekening vermeld op uw factuur onder vermelding van het factuurnummer. Houdt u wel aan de bedragen en termijnen zoals op de factuur aangegeven. Wanneer u binnen zes weken voor vertrek boekt, dient u het totale bedrag direct in één keer over te maken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om direct te betalen met uw credit card (VISA / MasterCard). Hou er rekening mee dat er extra kosten hiervoor in rekening gebracht kan worden.

Wie is hoofdelijk aansprakelijk?

Degene die een reis boekt voor (ook) andere deelnemers is hoofdelijk aansprakelijk voor alle anderen die hij aanmeldt. Alle correspondentie wordt gevoerd via het adres van de hoofdboeker. Ten aanzien van minderjarige reizigers moet worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming hebben verleend. Wijzigingen en annuleringen moeten schriftelijk door de hoofdboeker worden gemeld.